Bel ons gerust op: 023 567 00 50

"Specialisten zijn noodzakelijk in de complexer wordende wet- en regelgeving op lokaal en internationaal gebied. Investeren in het goed op orde hebben van documenten en tekeningen leveren continue geld op, zeker nu de overheid en EU strenger eisen gaan stellen en meer gaan handhaven. Wij hebben de specialisten hiervoor."
Johan Neeleman - ManEngenius

Engineering

Met onze kennis van Engineering garanderen we de continuïteit voor bedrijven en overheidsorganisaties: flexibel, effectief, kwalitatief hoogwaardig.

Meerwaarde: ervaren, gemotiveerd, kennis van zaken

Vanuit het kenniscluster Engineering werken we voornamelijk met ervaren Project- en Processengineers op HBO- en WO-niveau met minimaal 5 jaar ervaring. Zij dragen met hun kennis en vaardigheden dagelijks bij aan de ontwikkeling, voorbereiding en/of de realisatie van plannen bij overheden en opdrachtgevers in verschillende markten. Vanuit het Kenniscluster Engineering dragen we zo dagelijks bij aan gespecialiseerde en specifieke ingenieurswerkzaamheden. 

Ontzorgend met kwaliteit op maat voor

Opdrachtgevers

Op het gebied van Engineering worden onze externe insiders gewaardeerd door relaties als Akzo Nobel, BP, BAM, Fluor, Cofely, KENZ FIGEE , TEVA Pharmachemie, ULSTEIN Heavy Equipment, Alliander, Havenbedrijf Rotterdam, gemeente Rotterdam en HHNK.

 

 
Vakmensen in Engineering

 

 

Referentieproject Engineering

TEVA Pharmachemie - Verbeteren efficiëntie van high tech productielijnen

ManEngenius draagt bij aan de verbetering van productieprocessen in Hightech omgevingen. Op verzoek van Teva Pharmachemie in Haarlem hebben we bijgedragen aan het verbeteren van de efficiëntie van de productielijnen voor medicijnen in 2012.

"Bijzonderheid van deze opdracht betrof de Farmaceutische omgeving met zeer strikte regelgeving en de borging binnen een organisatie die sterk in beweging was wegens de opening van de nieuwe fabriek. De organisatie is na ons project anders ingedeeld. Maintenance werd niet meer ‘overall’ georganiseerd, maar op productielijnniveau."
ing. Jeroen Erkamp - ManEngenius

Lees verder >

Vacatures

 
Wij zoeken altijd professionals voor ons Kenniscluster Engineering