Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Industrie

ManEngenius heeft ruim 20 jaar ervaring met het ontzorgen van industriële opdrachtgevers. Bedrijven als Vopak, BP, Fluor Daniel, Corus Tata, Cofely, TBI en Kenz Figee waarderen ons specialistische maatwerk op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten.  

Ingewijd in uw markt

Wij zijn bekend met de verschillende eisen, verlangens en belangen van opdrachtgevers in de industrie en bieden de juiste kennis, kwaliteit en oplossingen. Onze kennis en ervaring (van de voedings- en genotmiddelenindustrie, de elektrotechnische en machine-industrie, de petrochemische industrie tot en met de transportmiddelenindustrie) en ons netwerk binnen de technische wereld delen we graag met onze opdrachtgevers.

Deskundig maatwerk, precies wanneer het nodig is

We zijn u graag van dienst vanuit onze Kennisclusters:

Integraal Project- en Procesmanagement

Projectbeheersing

Projectbegeleiding

Engineering

Asset Management Services

Verkeer en Omgeving

Vanuit deze Kennisclusters ondersteunen we industriële opdrachtgevers met de mogelijkheid om de best mogelijke expert te betrekken of het best bereikbare team op te bouwen: specialisten, ingenieurs en adviseurs vanuit verschillende technische disciplines met minimaal 5 jaar aan relevante ervaring. Voor kortere of langere tijd. Wij bieden deskundig maatwerk, precies op het moment dat het nodig is, altijd met de menselijke touch als uitgangspunt.

 

023 - 567 00 50
 

 

Referentieproject Industrie

World Bank - Succesvolle GGFR-consultancy in Kazachstan en Mexico

Het affakkelen van gas heeft een impact op de klimaatverandering. Het is verantwoordelijk voor 1,2% van de wereldwijde CO2-emissies. Bovendien wordt bruikbare energie verspild. Sinds de Top van Johannesburg voor duurzame ontwikkeling in 2002 leidt de Worldbank daarom het GGFR-programma. Regeringen van olieproducerende landen, staatsbedrijven en grote internationale oliemaatschappijen werken samen om het gasfakkelen te beperken. Zo ook in Kazachstan, waar Nederlandse consultants van ManEngenius bijdroegen aan het verminderen van de CO2-uitstoot. ‘Door de hoeveelheid gas die wordt afgefakkeld wereldwijd te verminderen en dit gas juist te gebruiken als bron van energie en inkomsten, dragen we bij aan een hogere mondiale energie-efficiëntie,’ aldus Paulo de Sa, sectormanager van olie van de Wereldbank. Dankzij dit programma weet Kazachstan de CO2-uitstoot met ruim 66% te verminderen.

Lees verder >

Vacatures

 
Wij zoeken altijd professionals voor de markt Industrie