Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Profiel

ManEngenius biedt sinds 1992 ingenieurs- en adviesdiensten met toegevoegde waarden in elke fase van een project: van initiatief tot en met realisatie en beheer. Als specialist in kritisch maatwerk ondersteunen wij toonaangevende opdrachtgevers, groot en klein, nationaal en internationaal. Wij staan bekend als kennispartner voor expertise en kwaliteit.

Wij verrichten onze diensten middels:
* Project-detachering vanuit onze groep eigen medewerkers en kennispartners
* Een deta-vast overeenkomst, waarbij de medewerker na afloop van het project in dienskan treden bij de opdrachtgever
* Het aannemen van projecten tegen een vaste som

Onze ruim 100 betrokken ingenieurs, consultants, specialisten en kennispartners zorgen voor kwaliteitsoplossingen vanuit onze zes Kennisclusters. Zij assisteren op persoonlijke en doortastende wijze private en publieke partijen. Adviserend, uitvoerend, ondersteunend en oplossend. Voor kortere of langere tijd.

Specialist in kritisch maatwerk

We zijn actief in de markten Industrie, Energie, Utiliteitsbouw en Infrastructuur. Met inmiddels meer dan 100 ingewijde technici en managementspecialisten in dienst, wordt  ons specialistisch en kritisch maatwerk gewaardeerd door vele opdrachtgevers.

Kennis en kwaliteit

ManEngenius werkt(e) onder meer aan bekende projecten als RandstadRail, Noord/Zuidlijn Amsterdam, Maasvlakte 2, Masterplan N201, de Hubertustunnel,  de Rotterdamsebaan en Westfrisiaweg N23. Maar ook voor projecten van opdrachtgevers als Vopak, TBI, BP, Fluor, Tata Steel, Shell, the World Bank, Havenbedrijf Rotterdam en tientallen decentrale overheden. 

ManEngenius is dienstverlener voor:

Publieke opdrachtgevers                                                     

Private opdrachtgevers 

 Welkom bij ManEngenius!