Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Kennisclusters

 

Integraal Project- en Procesmanagement

Met onze kennis van Integraal Project- en Procesmanagement ontzorgen we al 20 jaar – nationaal en internationaal - publieke en private opdrachtgevers door de vaart in hun projecten en processen te behouden, belangen te bewaken en de beoogde meerwaarden en resultaten volgens verwachting en afspraak te behalen.
Meer informatie >

Projectbeheersing

Met onze kennis van projectbeheersing dragen we fundamenteel bij aan het inventariseren, managen en voorkomen van risico’s bij projecten van private en publieke opdrachtgevers. Op basis van actuele en sturende informatie en rapportages biedt Projectbeheersing helder en concreet focus aan de opdrachtgever en de projectdirectie.
Meer informatie >

Projectbegeleiding

Met ingewijde kennis van Projectbegeleiding controleren en bewaken we dagelijks de voortgang van projecten namens private en publieke organisaties. Als externe insider weten wij met onze technische kennis de gestelde doelen te bereiken en belangen te bewaken. Onze medewerkers coördineren, begeleiden en houden toezicht op projecten vanaf de inventarisatiefase tot en met de realisatie- en nazorgfase.
Meer informatie >

Engineering

Met onze kennis van Engineering zorgen we dat de continuïteit voor bedrijven en overheidsorganisaties op flexibele en effectieve wijze, maar vooral kwalitatief hoogwaardig wordt gegarandeerd.
Meer informatie >

Asset Management Services

Met diepgaande en actuele kennis op het gebied van Asset Management Services ondersteunen wij dagelijks het bedrijfsleven en overheden met doordachte en kosteneffectieve oplossingen voor hun strategische beheer en pro-actieve onderhoud van structurele middelen en inrichtingselementen. Centraal staan de continuïteit, kosteneffectiviteit, kwaliteit, duurzaamheid, pro-activiteit en voorspelbaarheid.
Meer informatie >

Verkeer en Omgeving

Met onze kennis van Verkeer & Omgeving zorgen we dat de doorstroming voor weggebruikers bij intensieve werkzaamheden aan een wegtraject ruim voldoende blijft en het draagvlak bij alle interne en externe stakeholders positief wordt, is en blijft.
Meer informatie >

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL