Bel ons gerust op: 023 567 00 50

"Specialisten zijn noodzakelijk in de complexer wordende wet- en regelgeving op lokaal en internationaal gebied. Investeren in het goed op orde hebben van documenten en tekeningen leveren continue geld op, zeker nu de overheid en EU strenger eisen gaan stellen en meer gaan handhaven. Wij hebben de specialisten hiervoor."
Johan Neeleman - ManEngenius

Engineering

Met onze kennis van Engineering garanderen we de continuïteit voor bedrijven en overheidsorganisaties: flexibel, effectief, kwalitatief hoogwaardig.

Meerwaarde: ervaren, gemotiveerd, kennis van zaken

Vanuit het kenniscluster Engineering werken we voornamelijk met ervaren Project- en Processengineers op HBO- en WO-niveau met minimaal 5 jaar ervaring. Zij dragen met hun kennis en vaardigheden dagelijks bij aan de ontwikkeling, voorbereiding en/of de realisatie van plannen bij overheden en opdrachtgevers in verschillende markten. Vanuit het Kenniscluster Engineering dragen we zo dagelijks bij aan gespecialiseerde en specifieke ingenieurswerkzaamheden. 

Ontzorgend met kwaliteit op maat voor

Opdrachtgevers

Op het gebied van Engineering worden onze externe insiders gewaardeerd door relaties als Akzo Nobel, BP, BAM, Fluor, Cofely, KENZ FIGEE , TEVA Pharmachemie, ULSTEIN Heavy Equipment, Alliander, Havenbedrijf Rotterdam, gemeente Rotterdam en HHNK.

 

 
Vakmensen in Engineering

 

 

Referentieproject Engineering

Selmers BV: bijdragen aan het construeren van equipment voor de olie- en gasindustrie

Voor Selmers BV in Beverwijk werd ManEngenius in 2013/2014 op basis van haar kennis en kwaliteit benaderd om bij te dragen aan het construeren van equipment voor de olie en gas industrie. ManEngenius wordt specifiek gevraagd om een oplossing te bieden voor het ondersteunen van de engineeringsafdeling, het versterken van de projectgroepen en het vergroten van de capaciteit van de engineeringsafdeling.

"Ik vond het erg leuk om deel uit te maken van de projectteams bij Selmers, een fantastische groep mensen die hard werken voor hun bedrijf. Tijdens dit project heb ik het bedrijf zien veranderen, zowel het gebouw als het bedrijf."
Ing. Joost van den Hout

Lees verder >

Vacatures

 
Wij zoeken altijd professionals voor ons Kenniscluster Engineering

 

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL