Bel ons gerust op: 023 567 00 50

"'Mensen maken het echte verschil bij elke opgave. Door preventief met kans op schade om te gaan kunnen vele kosten worden bespaard. Preventief acteren verlaagt de kosten en maakt verkeerssituaties veiliger. Elke provincie of gemeente heeft veiligheid voor de weggebruiker als inspanningsverplichting. Zorg voor veiligheid is een recht waar de burger een beroep op kan doen. Na een weginspectie adviseren we onder meer wat en wanneer moet plaatsvinden. In sommige gevallen is het aantoonbaar beter om groot onderhoud te doen, omdat het maatschappelijk kosteneffectiever en veiliger is. We kennen de diverse oplossingen. Herstelwerkzaamheden dienen altijd in de context van veiligheid en doorstroming snel te worden uitgevoerd, ook in het geval van calamiteiten door vorstschade. Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat we de opdrachtgever daarbij goed kunnen ondersteunen en - vooral - dat deze goed is toegerust op de publieke taak.’"
Kevin Olijerhoek

Projectbegeleiding

Wij controleren en bewaken dagelijks de voortgang van projecten namens private en publieke organisaties. Met onze technische kennis behalen we de gestelde doelen en bewaken we belangen. Onze medewerkers coördineren, begeleiden en houden toezicht op projecten vanaf de inventarisatiefase tot en met de realisatie- en nazorgfase.  

Meerwaarde: door de wol geverfd

Er zijn vele situaties denkbaar waarin het wenselijk is om uitvoeringsbegeleiding in te schakelen op een project. Als er bijvoorbeeld gebrek is aan relevante technische kennis, dan is het prettig om te weten dat ManEngenius op adequate wijze invulling geeft aan datgene dat noodzakelijk is.

Ook voor projecten in de utiliteitsbouw en inrichting van Openbare Ruimte hebben wij de juiste oplossingen. Directievoerders en Toezichthouders van ManEngenius zijn 'door de wol geverfd'. Vanzelfsprekend bezitten zij gedegen (en project-relevante) technische kennis en zijn ze volledig thuis in wet- en regelgeving.

Ontzorgend met kwaliteit op maat voor

Op het gebied van Projectbegeleiding worden onze externe insiders gewaardeerd door onder meer de Universiteit van Leiden, Universiteit van Amsterdam, het  Havenbedrijf Rotterdam, de gemeenten Amsterdam, Gorinchem, Haarlem, Haarlemmermeer, Schiedam en de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.         

 

 
Vakmensen in Projectbegeleiding

 

 

Referentieproject Projectbegeleiding

Gemeente Amsterdam - Stadsdeel Noord - Groot onderhoud houten en betonnen bruggen

Voor Stadsdeel Noord in Amsterdam wordt ManEngenius in 2014 op basis van haar kennis en kwaliteit benaderd om – pars pro toto – bij te dragen aan het ‘Groot onderhoud houten en betonnen bruggen’. ManEngenius wordt specifiek gevraagd om een oplossing te bieden voor de inspectie, besteksvoorbereiding, aanbestedingsbegeleiding en -advies en uitvoeringsbegeleiding.

"'Het unieke aan dit project is de variatie. Het betreft bruggen van beton, hout, metselwerk, met stalen onderdelen en allerlei combinaties. Daarnaast liggen de bruggen zowel in het stedelijke gebied als in het unieke landelijke gebied (Waterland) van Stadsdeel Noord, zijn ze in beheer bij verschillende beheerders en zijn de mogelijkheden om het verkeer om te leiden totaal verschillend en zeer uitdagend, mede i.v.m. gelijktijdig lopende projecten. Dit vergt een voortdurend schakelen en flexibiliteit van de projectleider en maakt het werk erg uitdagend en plezierig!'"
ing. Kees van der Valk, Projectleider ManEngenius

Lees verder >

Vacatures

 
Wij zoeken altijd professionals voor ons Kenniscluster Projectbegeleiding

 

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL