Bel ons gerust op: 023 567 00 50

"Gecontroleerd en beheerst verbeteren en van en met elkaar blijven leren in het proces"
Hans van den Berg, Kennispartner van ManEngenius

Projectbeheersing

‘Vertrouwen is goed, controle is beter.’

Projectbeheersing

Met onze kennis van projectbeheersing dragen we fundamenteel bij aan het inventariseren, managen en voorkomen van risico’s bij projecten van private en publieke opdrachtgevers. Met actuele en sturende informatie en rapportages biedt Projectbeheersing helder en concreet focus aan opdrachtgever en projectdirectie.

Meerwaarde: deskundige stuurinformatie

Doelgericht signaleren we tijdig de functionele, financiële, logistieke en/of juridische risico’s van projecten. Met heldere rapportages, deskundige adviezen en interpretaties - en uitstekende samenwerkingsvaardigheden - dragen wij bij aan de tijdige beeld- en besluitvorming en daarmee aan een optimale beheersing van projecten. Onze experts brengen duidelijkheid, geven rust en maken organisaties besluitvaardig, slagvaardiger en minder kwetsbaar. Zowel kleinere als complexe projecten kunnen zo effectiever en efficiënter worden gerealiseerd.

Kwaliteit op maat voor:

Onze opdrachtgevers

Op het gebied van Projectbeheersing worden wij gewaardeerd door relaties als Rijkswaterstaat, de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Haarlemmermeer, Leiden, Delft, Rotterdam, de Provincies Noord-Holland en Zuid-Holland, Grontmij, HaskoningDHV, Antea, Mourik Groot Ammers en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

 

 
Vakmensen in Projectbeheersing

 

 

Referentieproject Projectbeheersing

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier - Projectrisico’s in beeld brengen en bewaken

ManEngenius is sterk in het beheersen van gecompliceerde projecten. Door Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier(HHNK) in Heerhugowaard is ManEngenius in specifiek gevraagd om de projectrisico’s in beeld te brengen en te bewaken voor een deel van het nationale Hoogwaterbeschermingsprogramma.

"Beheerst uitvoeren draait om informatievoorziening "
ing. Robin Witkamp - ManEngenius

Lees verder >

Vacatures

 
Wij zoeken altijd professionals voor ons Kenniscluster Projectbeheersing

 

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL