Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Markten

 

Industrie

ManEngenius heeft ruim 20 jaar ervaring met het ontzorgen van industriële opdrachtgevers bij hun vraag naar kennis en kwaliteit. Toonaangevende bedrijven als Vopak, BP, Fluor Daniel, Corus Tata, Cofely, TBI en Kenz Figee waarderen ons specialistische maatwerk op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten. Als externe insider staan wij onze opdrachtgevers adviserend, uitvoerend en oplossend ter zijde.
Meer informatie >

Overheid

ManEngenius ondersteunt sinds 1992 overheden en publieke organisaties op nationaal, provinciaal en gemeentelijk niveau bij hun processen en projecten. Onze externe insiders bieden de rust, de kennis en de duidelijkheid die leiden tot opmerkelijke economische meewaarden voor de interne organisatie, de bestuurders, burgers en bedrijfsleven.
Meer informatie >

Energie

ManEngenius ondersteunt al ruim 20 jaar opdrachtgevers in de energiesector bij hun vraag naar kennis en kwaliteit. Toonaangevende organisaties als The WorldBank, petrochemische bedrijven als Shell, Addax, OMV, BP en Q8 en Nederlandse ondernemingen als de NAM, Liander, Joulz en Alliander waarderen ons specialistische maatwerk op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten. Als externe insider staan wij adviserend, uitvoerend en oplossend aan de zijde van de opdrachtgever.
Meer informatie >

Utiliteitsbouw

ManEngenius ontzorgt sinds 1992 publieke en private partijen bij hun processen en projecten in de utiliteitsbouw. Op basis van kennis en kwaliteit bieden onze externe insiders rust: van de initiatieffase tot en met de realisatie en beheerfase. Ideaal bij de voorbereiding, bouw en het onderhoud van bedrijventerreinen, fabrieken, kantoren, scholen en nutsvoorzieningen.
Meer informatie >

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL