Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Energie

Energie en ManEngenius

 

Externe Insider

ManEngenius ondersteunt al ruim 20 jaar opdrachtgevers in de energiesector bij hun vraag naar kennis en kwaliteit. Toonaangevende organisaties als de The WorldBank, petrochemische bedrijven als Shell, Addax, OMV en BP en Nederlandse ondernemingen als de NAM, Liander, Joulz en Alliander waarderen ons specialistische maatwerk op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten. Als externe insider staan wij adviserend, uitvoerend en oplossend aan de zijde van de opdrachtgever.

 

Ingewijd in uw markt

Dankzij jarenlange ervaring is ManEngenius bekend met de verschillende culturen/speelvelden en kent zij de belangen van de opdrachtgevers in de energiesector als geen ander. ManEngenius kent de weg, lokaal, regionaal en internationaal. We bieden onze opdrachtgevers ingewijde experts met state of the art-kennis en ervaring in het bewuste ketenonderdeel van de energie-industrie: van de winning tot de exploitatie, van de distributie tot aan het onderhoud aan de infrastructuur. Onze visie op deze markt treft u hier.

Klik hier voor de presentatie 'Energy', door mr. E.F. de Man

 

Deskundig maatwerk, precies wanneer het nodig is

We zijn u graag van dienst vanuit onze Kennisclusters:

• Integraal Project- en Procesmanagement

• Projectbeheersing

• Projectbegeleiding

• Engineering

• Asset Management Services

• Verkeer en Omgeving

 

 

 

Referentieproject Energie

 
RGS Development: ontwikkeling van een prototype ontwerp voor een thermo-elektrisch systeem

Door RGS is ManEngenius in 2015 op basis van haar kennis en kwaliteit benaderd om bij te dragen aan de ontwikkeling van een prototype ontwerp voor een thermo-elektrisch systeem.

"Het ontwerpen van het TEG-steel systeem was een uitdagend en leerzaam traject voor mij. Uitdagend van het ontwerp was de samenkomst van de verschillende discplines; hydrauliek, elektrisch en constructie. RGS development is met hun thermo-elektrisch materiaal in de Alkmaarsche Courant verschenen waar het als baanbrekend innovatief bedrijf wordt omschreven. Het is leuk om te lezen over een baanbrekende technologie waarin ik een rol -hoe klein deze ook is vergeleken met de jarenlange ontwikkelingen die hier aan vooraf zijn gegaan- heb kunnen betekenen. "
Ing. Robert Miedema

Lees verder >

Meer referentieprojecten

Vacatures

 
Wij zoeken altijd professionals voor de markt Energie

 

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL