Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Energie

Energie en ManEngenius

 

Externe Insider

ManEngenius ondersteunt al ruim 20 jaar opdrachtgevers in de energiesector bij hun vraag naar kennis en kwaliteit. Toonaangevende organisaties als de The WorldBank, petrochemische bedrijven als Shell, Addax, OMV en BP en Nederlandse ondernemingen als de NAM, Liander, Joulz en Alliander waarderen ons specialistische maatwerk op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten. Als externe insider staan wij adviserend, uitvoerend en oplossend aan de zijde van de opdrachtgever.

 

Ingewijd in uw markt

Dankzij jarenlange ervaring is ManEngenius bekend met de verschillende culturen/speelvelden en kent zij de belangen van de opdrachtgevers in de energiesector als geen ander. ManEngenius kent de weg, lokaal, regionaal en internationaal. We bieden onze opdrachtgevers ingewijde experts met state of the art-kennis en ervaring in het bewuste ketenonderdeel van de energie-industrie: van de winning tot de exploitatie, van de distributie tot aan het onderhoud aan de infrastructuur. Onze visie op deze markt treft u hier.

Klik hier voor de presentatie 'Energy', door mr. E.F. de Man

 

Deskundig maatwerk, precies wanneer het nodig is

We zijn u graag van dienst vanuit onze Kennisclusters:

• Integraal Project- en Procesmanagement

• Projectbeheersing

• Projectbegeleiding

• Engineering

• Asset Management Services

• Verkeer en Omgeving

 

 

 

Referentieproject Energie

Gate Terminal - LNG project of the year: van tekentafel tot realisatie

Voor de Gate (Gas Access To Europe) terminal in Rotterdam – een joint venture van VOPAK en de Gasunie - is ManEngenius in 2006 op basis van haar kennis en kwaliteit benaderd voor het ontwikkelen van plannen en het vervolgens tot uitvoering brengen van deze volledig nieuwe Gate Terminal op de Maasvlakte 2. De locatie moet dan nog volledig worden ontworpen, worden ingericht en worden gerealiseerd met installaties voor het afladen van schepen met LNG en het exporteren van aardgas naar het Nederlandse netwerk.

"Werken op zo’n uniek en uitdagend project was een voorrecht. Je bent onderdeel van een team, van mensen van verschillende leeftijd, allerlei nationaliteiten en andere vak disciplines om een gezamenlijk doel te bereiken – het is net sporten"
Ir. E.P. (Paddy) Hudig

Lees verder >

Vacatures

 
Wij zoeken altijd professionals voor de markt Energie

 

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL