Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Industrie

ManEngenius heeft ruim 20 jaar ervaring met het ontzorgen van industriële opdrachtgevers. Bedrijven als Vopak, BP, Fluor Daniel, Corus Tata, Cofely, TBI en Kenz Figee waarderen ons specialistische maatwerk op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten.  

Ingewijd in uw markt

Wij zijn bekend met de verschillende eisen, verlangens en belangen van opdrachtgevers in de industrie en bieden de juiste kennis, kwaliteit en oplossingen. Onze kennis en ervaring (van de voedings- en genotmiddelenindustrie, de elektrotechnische en machine-industrie, de petrochemische industrie tot en met de transportmiddelenindustrie) en ons netwerk binnen de technische wereld delen we graag met onze opdrachtgevers.

Deskundig maatwerk, precies wanneer het nodig is

We zijn u graag van dienst vanuit onze Kennisclusters:

Integraal Project- en Procesmanagement

Projectbeheersing

Projectbegeleiding

Engineering

Asset Management Services

Verkeer en Omgeving

Vanuit deze Kennisclusters ondersteunen we industriële opdrachtgevers met de mogelijkheid om de best mogelijke expert te betrekken of het best bereikbare team op te bouwen: specialisten, ingenieurs en adviseurs vanuit verschillende technische disciplines met minimaal 5 jaar aan relevante ervaring. Voor kortere of langere tijd. Wij bieden deskundig maatwerk, precies op het moment dat het nodig is, altijd met de menselijke touch als uitgangspunt.

 

023 - 567 00 50
 

 

Referentieproject Industrie

 
RGS Development: ontwikkeling van een prototype ontwerp voor een thermo-elektrisch systeem

Door RGS is ManEngenius in 2015 op basis van haar kennis en kwaliteit benaderd om bij te dragen aan de ontwikkeling van een prototype ontwerp voor een thermo-elektrisch systeem.

"Het ontwerpen van het TEG-steel systeem was een uitdagend en leerzaam traject voor mij. Uitdagend van het ontwerp was de samenkomst van de verschillende discplines; hydrauliek, elektrisch en constructie. RGS development is met hun thermo-elektrisch materiaal in de Alkmaarsche Courant verschenen waar het als baanbrekend innovatief bedrijf wordt omschreven. Het is leuk om te lezen over een baanbrekende technologie waarin ik een rol -hoe klein deze ook is vergeleken met de jarenlange ontwikkelingen die hier aan vooraf zijn gegaan- heb kunnen betekenen. "
Ing. Robert Miedema

Lees verder >

Vacatures

 
Wij zoeken altijd professionals voor de markt Industrie

 

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL