Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Overheid

Externe Insider

ManEngenius ondersteunt sinds 1992 overheden en publieke organisaties op nationaal, provinciaal en gemeentelijk niveau bij hun processen en projecten. Onze externe insiders bieden de rust, de kennis en de duidelijkheid die leiden tot opmerkelijke economische meerwaarden voor de interne organisatie, de bestuurders, de burgers en het bedrijfsleven.

 

Ingewijd in de markt

Dankzij jarenlange ervaring bij publieke projecten op nationaal, provinciaal en gemeentelijk niveau, is ManEngenius ingewijd in de verschillend bestuurlijke culturen, politieke krachtenvelden en maatschappelijke speelvelden. Met maatwerk biedt ManEngenius kennis en competenties om processen en/of projecten bij overheden  effectiever te organiseren en te realiseren. Dankzij onze kennis en expertise – met oog voor alle belangen, inclusief de financiële en maatschappelijke - wordt ManEngenius uitgenodigd om bij te dragen.

 

Deskundig maatwerk, precies wanneer het nodig is

We zijn overheden graag van dienst vanuit onze Kennisclusters:

• Integraal Project- en Procesmanagement

• Projectbeheersing

• Projectbegeleiding

• Engineering

• Asset Management Services

• Verkeer en Omgeving

 

Vanuit deze Kennisclusters ondersteunen we bij processen en projecten om het best bereikbare resultaat te bereiken en teams op te bouwen: specialisten, ingenieurs en adviseurs met relevante ervaring. ManEngenius biedt deskundig maatwerk, precies op het moment dat het nodig is, altijd met de menselijke touch als uitgangspunt

 

Referenties onder meer:

Rijkswaterstaat, Provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, de gemeenten Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Dordrecht en vele anderen. 

 

 

 

Referentieproject Overheid

Gemeente Amsterdam - Stadsdeel Noord - Groot onderhoud houten en betonnen bruggen

Voor Stadsdeel Noord in Amsterdam wordt ManEngenius op basis van haar kennis en kwaliteit benaderd om – pars pro toto – bij te dragen aan het ‘Groot onderhoud houten en betonnen bruggen’. ManEngenius wordt specifiek gevraagd om een oplossing te bieden voor de inspectie, besteksvoorbereiding, aanbestedingsbegeleiding en -advies en uitvoeringsbegeleiding.

"'Het unieke aan dit project is de variatie. Het betreft bruggen van beton, hout, metselwerk, met stalen onderdelen en allerlei combinaties. Daarnaast liggen de bruggen zowel in het stedelijke gebied als in het unieke landelijke gebied (Waterland) van Stadsdeel Noord, zijn ze in beheer bij verschillende beheerders en zijn de mogelijkheden om het verkeer om te leiden totaal verschillend en zeer uitdagend, mede i.v.m. gelijktijdig lopende projecten. Dit vergt een voortdurend schakelen en flexibiliteit van de projectleider en maakt het werk erg uitdagend en plezierig!'"
ing. Kees van der Valk, Projectleider ManEngenius

Lees verder >

Vacatures

 
Wij zoeken altijd professionals voor de markt Overheid

 

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL