Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Utiliteitsbouw

Externe Insider

ManEngenius ontzorgt sinds 1992 publieke en private partijen bij hun processen en projecten in de utiliteitsbouw. Op basis van kennis en kwaliteit bieden onze externe insiders rust: van de initiatieffase tot en met de realisatie en beheerfase. Ideaal bij de voorbereiding, bouw en het onderhoud van bedrijventerreinen, fabrieken, kantoren, scholen en nutsvoorzieningen.

 

Ingewijd in de markt

Dankzij jarenlange ervaring bij vele verschillende publieke en private projecten is ManEngenius bekend met de vele culturen/speelvelden. Wij kennen de belangen van de opdrachtgevers als geen ander. ManEngenius kent de verbindende wegen, lokaal, regionaal, nationaal en internationaal en biedt de competenties om uw proces en/of project met rust te begeleiden, te bewaken, te beheren. Dankzij de state of the art-kennis en ervaring op vele bouwprojecten en ons netwerk binnen de technische wereld te combineren met oprechte belangstelling voor de mens, wordt ManEngenius geselecteerd voor toonaangevende projecten.

Onze visie op deze markt treft u hier.

 

Deskundig maatwerk, precies wanneer het nodig is

We zijn u graag van dienst bij uw projecten vanuit onze Kennisclusters:

• Integraal Project- en Procesmanagement

• Projectbeheersing

• Projectbegeleiding

• Engineering

• Asset Management Services

• Verkeer en Omgeving

 

Vanuit deze Kennisclusters ondersteunen we u bij processen en projecten om het best bereikbare resultaat te bereiken en team op te bouwen: specialisten, ingenieurs en adviseurs met relevante ervaring. We coördineren en begeleiden projecten vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie- en beheerfase. Voor kortere of langere tijd. ManEngenius biedt deskundig maatwerk, precies op het moment dat het nodig is, altijd met de menselijke touch als uitgangspunt.

 

 

 

Vacatures

 
Wij zoeken altijd professionals voor de markt Utiliteitsbouw

 

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL