Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Actueel

 

ManEngenius leverde een bijdrage aan de zeepkistenrace georganiseerd door het Technasium van het Ichtus Lyceum.

03-07-2018 - ManEngenius leverde een bijdrage aan de zeepkistenrace georganiseerd door het Technasium van het Ichtus Lyceum.
Lees verder >

Samen met een aantal gemotiveerde enthousiastelingen hebben we een mooie boksclinic afgewerkt in Gym Industries Haarlem.

27-06-2018 - Samen met een aantal gemotiveerde enthousiastelingen hebben we een mooie boksclinic afgewerkt in Gym Industries Haarlem.
Lees verder >

lomd, omgevingsmanagementdag, landelijke, den bosch, 28 juni

ManEngenius aanwezig tijdens de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2018

26-06-2018 - ManEngenius is aanwezig tijdens dé landelijke bijeenkomst voor Omgevingsmanagers, Projectmanagers, Gebiedsmanagers en Communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen. Graag gaan we met je in gesprek over ontwikkelingen binnen de markt en de rol die wij kunnen spelen in jouw carrièrewensen. Kom langs en bekijk neem deel aan onze workshops!
Lees verder >

hdsr, hoogheemraadschap, stichtse rijnlanden

Nieuw project: Raamcontract Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden ten behoeve van dijkversterkingen.

14-06-2018 - ManEngenius won als onderdeel van De Combinatie Waterbond 6 van de 9 percelen, uitgevraagd door de Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR). Deze uitvraag is onderdeel van het raamcontract waarin wordt gevraagd om ondersteuning bij dijkversterkingsprojecten.
Lees verder >

Projectbezoek A9 Gaasperdammertunnel

31-05-2018 - De nieuwe Gaasperdammertunnel is onderdeel van het project Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). 30 mei jl. mochten we samen met 40 enthousiaste collega’s van ManEngenius het project te bezoeken.
Lees verder >

 
Meer nieuws >

 

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL