Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Over ManEngenius

ManEngenius biedt sinds 1992 ingenieurs- en adviesdiensten met toegevoegde waarden in elke fase van een project: van initiatief tot en met realisatie en beheer. Als specialist in kritisch maatwerk ondersteunen wij toonaangevende opdrachtgevers, groot en klein, nationaal en internationaal. Wij staan bekend als kennispartner voor expertise en kwaliteit. Onze betrokken ingenieurs, consultants, specialisten en kennispartners zorgen voor kwaliteitsoplossingen vanuit zes Kennisclusters. Zij assisteren op persoonlijke en doortastende wijze private en publieke partijen. Adviserend, uitvoerend, ondersteunend en oplossend. Voor kortere of langere tijd.
 
Wij verrichten onze diensten middels:
  • Project-detachering vanuit onze groep vaste medewerkers en kennispartners
  • Een deta-vast overeenkomst, waarbij de medewerker na afloop van het project in dienst kan treden bij de opdrachtgever
  • Het aannemen van projecten tegen een vaste som
Onze ongeveer 90 betrokken ingenieurs, consultants, specialisten en kennispartners zorgen voor kwaliteitsoplossingen vanuit onze zes Kennisclusters. Zij assisteren op persoonlijke en doortastende wijze private en publieke partijen. Adviserend, uitvoerend, ondersteunend en oplossend. Voor kortere of langere tijd.

Specialist in kritisch maatwerk
We zijn actief in de markten Industrie, Energie, Utiliteitsbouw en Infrastructuur. Met inmiddels meer dan 100 ingewijde technici en managementspecialisten in dienst, wordt  ons specialistisch en kritisch maatwerk gewaardeerd door vele opdrachtgevers.

Kennis en kwaliteit
ManEngenius werkt(e) onder meer aan bekende projecten als RandstadRail, Noord/Zuidlijn Amsterdam, Maasvlakte 2, Masterplan N201, de Hubertustunnel,  de Rotterdamsebaan en Westfrisiaweg N23. Maar ook voor projecten van opdrachtgevers als Vopak, TBI, BP, Fluor, Tata Steel, Shell, the World Bank, Havenbedrijf Rotterdam en tientallen decentrale overheden. 

ManEngenius is dienstverlener voor publieke opdrachtgevers (uitvoeringsorganisaties (overheid), provincies, gemeenten, waterschappen en instituten) en private opdrachtgevers (ingenieursbureau's, aannemers (combinaties), industriële bedrijven, telecombedrijven en energiebedrijven)

Welkom bij ManEngenius!

 

Onze visie op kennis

Maak kennis met onze onderscheidende visie op kennis.
Meer informatie >

Onze Kennisclusters

Medewerkers en kennispartners delen kennis in Kennisclusters.
Meer informatie >

Meer weten?

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL