Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Over ManEngenius

ManEngenius biedt sinds 1992 ingenieurs- en adviesdiensten met toegevoegde waarden in elke fase van een project: van initiatief tot en met realisatie en beheer. Als specialist in kritisch maatwerk ondersteunen wij toonaangevende opdrachtgevers, groot en klein, nationaal en internationaal. Wij staan bekend als kennispartner voor expertise en kwaliteit.
 
Onze ruim 90 betrokken ingenieurs, consultants, specialisten en kennispartners zorgen voor kwaliteitsoplossingen assisteren op persoonlijke en doortastende wijze private en publieke partijen. Zij zijn allen WO of HBO onderlegd en inmiddels  senior (meer dan 10 jaar ervaring) of medior (minimaal 5 jaar ervaring) binnen ons werkveld.
 
Als dienstverlener voor publieke opdrachtgevers (uitvoeringsorganisaties (overheid), provincies, gemeenten, waterschappen en instituten) en private opdrachtgevers (ingenieursbureau's, aannemers (combinaties), industriële bedrijven, telecombedrijven en energiebedrijven), verrichten wij onze diensten middels:
 • Project-detachering vanuit onze groep in vaste dienst medewerkers en kennispartners
 • Een deta-vast overeenkomst, waarbij de medewerker na afloop van het project in dienst kan treden bij de opdrachtgever
 • Het aannemen van projecten tegen een vaste som
 • Het uitvoeren van technische projecten op lumpsum basis
 • Het afstemmen van de projecten op de persoonlijke voorkeuren, motivatie, expertise en competenties van onze specialisten.

Zo werkt(e) onder meer aan bekende projecten als RandstadRail, Noord/Zuidlijn Amsterdam, Maasvlakte 2, Masterplan N201, de Hubertustunnel,  de Rotterdamsebaan en Westfrisiaweg N23. Maar ook voer(d)en we projecten uit voor opdrachtgevers als Vopak, TBI, BP, Fluor, Tata Steel, Shell, the World Bank, Havenbedrijf Rotterdam en tientallen decentrale overheden. 

Kennis en kwaliteit
ManEngenius is ingericht rond zes functiegerichte Kennisclusters waar onze specialisten lid van zijn. Er worden regelmatig kennisdagen georganiseerd om actuele kennis te delen, best cases te bespreken en projecten te bezoeken. Ze houden onderling intervisie en werken regelmatig samen aan kennisprojecten. Hiermee stimuleren we de ontwikkeling en actuele kennis van onze adviseurs en specialisten, en borgen we de constante kwaliteit die wij bieden aan onze opdrachtgevers.

Missie, Visie en Kernwaarden

Onze missie
Op basis van vaardigheden en karakteristieken een profijtelijke fit creëren tussen medewerker en project. Daarbij fungeren wij als een professionele en persoonlijke partner voor opdrachtgevers en professionals in een technisch werkveld.
Anderzijds een omgeving bieden waarbinnen onze ervaren adviseurs, specialisten en kennispartners kennis kunnen delen en zichzelf blijven ontwikkelen. Met als doel onze opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van kennis, capaciteit en ervaring.

Onze visie
Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Daarom investeren wij in de kwaliteiten en vaardigheden van onze professionals, zodat zij nóg meer kennis en expertise kunnen toevoegen bij onze opdrachtgevers.

Onze cultuur is gestoeld op de volgende kernwaarden:

 • Kennis
 • Kwaliteit
 • Professionaliteit
 • Persoonlijke touch
 • Betrokken
 • Dienstbaar
 • Pro-actief 


Welkom bij ManEngenius!

 

Onze visie op kennis

Maak kennis met onze onderscheidende visie op kennis.
Meer informatie >

Onze Kennisclusters

Medewerkers en kennispartners delen kennis in Kennisclusters.
Meer informatie >

Meer weten?

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL