Bel ons gerust op: 023 567 00 50

Missie en visie

Waar wij in geloven:

Onze missie:

Wij willen een persoonlijke partner zijn voor opdrachtgevers en professionals in de techniek. Wij willen onze adviseurs, specialisten en kennispartners een platform bieden waarbinnen zij hun kennis kunnen delen en zichzelf blijvend kunnen ontwikkelen. Onze opdrachtgevers kunnen daarom altijd rekenen op een doelgerichte en efficiënte bijdrage van onze experts aan hun technische projecten en constante kwaliteit.

Onze visie:

De technische wereld is aan schommelingen onderhevig en kent grote verschillen tussen de diverse technische vakgebieden en markten. Iedere vraag van opdrachtgevers in de techniek is anders en elke technische professional heeft een eigen specialiteit en achtergrond.

Wij geloven dat het bieden van een platform waarbinnen professionals hun kennis kunnen delen ervoor zorgt dat ManEngenius deze kennis en expertise doelgericht en efficiënt kan inzetten voor onze opdrachtgevers. Wij hebben dit platform vertaald in functiegebonden Kennisclusters: Integraal Project- en Procesmanagement, Projectbeheersing, Projectbegeleiding, Engineering, Asset Management Services en Verkeer & Omgeving.

 

 

 

 

Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL