Bel ons gerust op: 023 567 00 50

BAM Wegen: schrijven van een meerjarig onderhoudsplan ten behoeve van de asfaltdeklaag en de markering

Voor BAM Wegen Regio West in Den Haag wordt ManEngenius in 2014 op basis van haar kennis en kwaliteit benaderd om bij te dragen aan het project Herinrichting N208 te Hillegom. ManEngenius wordt specifiek gevraagd voor het schrijven van een meerjarig onderhoudsplan ten behoeve van de asfaltdeklaag en de markering.

Over het project: herinrichten en onderhouden van de N208

Het project/proces betreft het herinrichten en onderhouden van de N208 binnen de komgrenzen van de gemeente Hillegom.

Bijzonderheid van deze opdracht is dat in korte termijn een meerjarig onderhoudsplan moest worden ingediend bij de opdrachtgever, dat moest voldoen aan de gemeentelijke standaard. In de praktijk was deze echter niet aanwezig. 

Toegevoegde waarde van ManEngenius

Vanuit het Kenniscluster Asset Management Services draagt ManEngenius bij door het schrijven van een meerjarig onderhoudsplan voor een periode van 15 jaar voor de deklagen en markeringen.

Op het gebied van Asset Management Services werk(t)en wij ook voor opdrachtgevers als Gemeente Maassluis en Balm Uitwendige Wapening B.V.

 

deel dit artikel:   Deel via e-mail

S. (Sander) Vis

Werkvoorbereider / Ontwerper
"Het feit dat het document moest voldoen aan een nog niet beschikbare standaard, en de eisen uit de vraagspecificatie onduidelijk waren opgesteld gaf dit werk een extra dimensie. "

Meer over S. (Sander) Vis >

Gerelateerde vacatures

    Geen gerelateerde vacatures
Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL