Bel ons gerust op: 023 567 00 50


IP Solutions - Projectaanpak Tank Maintenance

IP Solutions - Projectaanpak Tank Maintenance

Door IP Solutions in Barendrecht is ManEngenius op basis van haar kennis en kwaliteit benaderd om bij te dragen aan de verbetering projectaanpak Tank Maintenance bij een raffinaderij in Rotterdam. ManEngenius is daarbij specifiek gevraagd om een oplossing te bieden voor het opzetten van een nieuw planningsysteem

Vanuit de kenniscluster Projectbeheersing draagt ManEngenius oplossingsgericht bij door – onder grote tijdsdruk - een doordachte planning op te zetten in MS Project en een ervaren planner in te zetten tijdens de implementatie.

Totale portfolio-planning

Het project/proces betreft de renovatie- en nieuwbouwprojecten van de tientallen opslagtanks bij de raffinaderij. Jaarlijks zijn er veel tanks die onderhoud, reparaties en modificaties nodig hebben. Gezien de leeftijd van de tanks zijn dit projecten op zich. Zowel operationeel als technisch zijn er bovendien veel afhankelijkheden tussen de tanks, waarmee de planning rekening moet houden. Om dit goed in kaart te brengen, en om op deze aspecten effectief te kunnen sturen, is een totale portfolio-planning opgezet, gebaseerd op individuele projectplanningen. Deze opdracht heeft een looptijd (gekend) van 4 maanden.

Externe insider in de energiemarkt

ManEngenius ondersteunt al ruim 20 jaar opdrachtgevers in de energiesector bij hun vraag naar kennis en kwaliteit. Toonaangevende organisaties als de Worldbank, petrochemische bedrijven als Shell, Addax, OMV, BP  en Nederlandse ondernemingen als de NAM, Liander, Joulz en Alliander waarderen ons specialistische maatwerk op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten. Als externe insider staan wij adviserend, uitvoerend en oplossend aan de zijde van de opdrachtgever.

Kenniscluster Maintenance, Beheer en onderhoud.

Op het gebied van Maintenance, Beheer en onderhoud werk(t)en wij ook voor industriële opdrachtgevers als Mahle, Tata, Akzo Nobel, voor infrastructurele relaties als de Coentunnel Company, Havenbedrijf Rotterdam, en voor overheden als Provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht en de Gemeenten Amsterdam, Haarlemmermeer en Alphen a/d Rijn.

 

deel dit artikel:   Deel via e-mail

Gerelateerde vacatures

    Geen gerelateerde vacatures
Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL