Bel ons gerust op: 023 567 00 50


Noord-Zuidlijn - Ondersteunende coördinatie en directievoering

Noord-Zuidlijn - Ondersteunende coördinatie en directievoering

Voor de inmiddels veelbesproken Noord-Zuidlijn in Amsterdam wordt ManEngenius sinds 2006 op basis van haar kennis en kwaliteit ingezet om – pars pro toto – bij te dragen aan het projectmanagement.

Vanuit het Kenniscluster Integraal Project- en Projectmanagement dragen we bij met enkele senior consultants, die vanuit het projectbureau Noord-Zuidlijn met name het contractmanagement en de realisatie van de Noord-Zuidlijn begeleiden – binnen de normen van tijd, geld en conform specificaties.

Toegevoegde waarden ManEngenius

We verzorgen binnen het Projectbureau Noord- Zuidlijn ondersteuning bij het zoeken naar oplossingen voor de problematiek rond de werkterreinen van de startschacht en coördinatie bij de aanleg hiervan. De toegevoegde waarde van ManEngenius binnen het contractteam zit vooral in de effectieve coördinatie van de korte termijn, het voeren van directie bij de uitvoering van de werkzaamheden buiten de startschacht en de pragmatische inbreng in de voorbereiding.

Over het project

De Noord/Zuidlijn is een lijn in aanleg van de Amsterdamse metro. De lijn zal lopen van Amsterdam Noord (station Noord, vlak bij het Buikslotermeerplein), onder het centrum van Amsterdam door naar station Zuid. In het zuidelijke deel van de Noord- Zuidlijn in Amsterdam worden twee boortunnels gebouwd. Het vertrekpunt van de tunnelboormachine bevindt zich op één van de drukste punten van Amsterdam: het kruispunt tussen Prins Hendrikkade en Damrak. Het project heeft diverse tegenslagen moeten verwerken. Het project moet in 2017 worden opgeleverd.

Externe Insider in Infra

ManEngenius heeft ruim 20 jaar ervaring met infrastructurele projecten: variërend van de Betuweroute, RandstadRail, de tweede Maasvlakte tot en met de Amsterdamse Noord-Zuidlijn. Onze adviseurs en specialisten coördineren, begeleiden en dragen dagelijks bij aan infrastructurele projecten. We dragen kennis en kwaliteit bij vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie- en beheerfase. Als externe insider staan wij adviserend, uitvoerend en oplossend aan de zijde van de opdrachtgever.

Kennis van Integraal Project- en Procesmanagement

Met onze kennis van Integraal Project- en Procesmanagement ontzorgen we al 20 jaar - nationaal en internationaal - publieke en private opdrachtgevers door de vaart in hun projecten en processen te behouden, belangen te bewaken en de beoogde meerwaarden en resultaten volgens verwachting en afspraak te behalen.

deel dit artikel:   Deel via e-mail

Gerelateerde vacatures

    Geen gerelateerde vacatures
Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL