Bel ons gerust op: 023 567 00 50


Post en Dekker - Verkorten van het engineeringtraject met Smart Customization

Door  Post en Dekker in Amsterdam is ManEngenius op basis van haar kennis en kwaliteit benaderd om bij te dragen aan het samenstellen van een productconfigurator. ManEngenius wordt specifiek gevraagd om een oplossing te bieden voor een gebrek aan capaciteit.

Over het project: standaardiseren van kennis

Het project/proces betreft een smart customization project waarin de klant het engineering traject aanzienlijk zal verkorten. Vanuit het Kenniscluster Engineering draagt ManEngenius bij met de inzet van een engineer die ervaring heeft met projecten van dit kaliber.

Het bijzondere aan dit project is het standaardiseren van kennis. Een opdrachtgever van Post en Dekker heeft producten op de markt gezet die handmatig geengineerd worden. Hierbij is elk product specifiek en onderhavig aan andere kennisregels. Met het nieuwe programma “Go Smart” doorbreekt Post en Dekker samen met de engineer van ManEngenius deze cultuur en maakt het de de overstap naar standaardisering.

Met dit referentieproject laten wij u zien dat ManEngenius beschikt over engineers met een meerwaarde. Op het gebied van Engineering werk(t)en wij ook voor opdrachtgevers als Selmers, Ambaflex en RAVO

 

deel dit artikel:   Deel via e-mail

Gerelateerde vacatures

  • 3D Engineer

    Kenniscluster
    Engineering
    Ben je er klaar voor om jouw creativiteit als engineer in te zetten om 3D objecten te bedenken en uit te werken? Lees gauw verder en solliciteer!
Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL