Bel ons gerust op: 023 567 00 50


Tata Steel - Leiding over ondergronds infraproject (riool)

Tata Steel -  Leiding over ondergronds infraproject (riool)

Door Tata Steel in IJmuiden is ManEngenius benaderd om het beheer en instandhouden van het hoofdriool op het Tata Steel Terrein structureel te verzorgen.  Bijzonderheid van deze opdracht betreft het feit dat ManEngenius 5 jaar lang invulling geeft aan het project, met diverse medewerkers.

 

Toegevoegde waarden ManEngenius

Vanuit het kenniscluster Maintenance Beheer en Onderhoud draagt ManEngenius bij door de inzet van een Rioolbeheerder en medewerker. Zij hebben de volgende werkzaamheden;

 

Externe insiders voor Maintenance (Beheer en Onderhoud)

Met diepgaande en actuele kennis op het gebied van Maintenance, Beheer en Onderhoud ondersteunen wij dagelijks het bedrijfsleven en overheden met doordachte en kosteneffectieve oplossingen voor hun strategische beheer en proactieve onderhoud van structurele middelen en inrichtingselementen. Centraal staan de continuïteit, kosteneffectiviteit, kwaliteit, duurzaamheid, pro-activiteit en voorspelbaarheid.

 

Kwaliteit op maat

We bieden kwaliteit op maat voor Maintenance-vraagstukken, het Strategische Beheer en de Onderhoudsplanning en  Life cycle-gericht Assetmanagement

Op het gebied van Riool en ondergrondse infra werk(t)en wij ook voor opdrachtgevers als HHNK en Gemeente Harenkarspel, Waternet, Gemeente Leiderdorp, Gemeente Alphen aan den Rijn en Gemeente Haarlem.

 

deel dit artikel:   Deel via e-mail

Gerelateerde vacatures

  • 3D Engineer

    Kenniscluster
    Engineering
    Ben je er klaar voor om jouw creativiteit als engineer in te zetten om 3D objecten te bedenken en uit te werken? Lees gauw verder en solliciteer!
Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL