Bel ons gerust op: 023 567 00 50


TEVA Pharmachemie - Verbeteren efficiëntie van high tech productielijnen

TEVA Pharmachemie - Verbeteren efficiëntie van high tech productielijnen

ManEngenius draagt bij aan de verbetering van productieprocessen in  Hightech omgevingen. Op verzoek van Teva Pharmachemie in Haarlem hebben we bijgedragen aan het verbeteren van de efficiëntie van de productielijnen voor medicijnen in 2012.

Mogelijkheden onderzoeken  om de efficiency te verhogen en onderhoudskosten structureel te verlagen is altijd een relevante vraag. Voor Teva Pharmachemie was het een bijzonder actuele in 2012, omdat zij in 2013 een nieuwe fabriek ging inrichten en het productieproces ging splitsen. Voor het bedenken en doorvoeren van verbeteringen aan de complexe productielijnen en het aantal storingen te verkleinen, deed Teva Pharmachemie een beroep op de kennis van ManEngenius.

Hoogwaardig adviseren en realiseren

Vanuit de Kenniscluster Asset Management, Maintenance (beheer en onderhoud)  draagt ManEngenius bij door één van haar maintenance engineers met relevante kennis in te zetten. Gedurende een jaar wordt er adviserend en realiseren toegewerkt naar het einddoel, een weg vol voorbereidende werkzaamheden, afstemmen, plannen, technische (her)validaties en calibraties rond de machines en installaties in een gebouw waar hoogwaardige geneesmiddelen worden gefabriceerd.

Strikte regelgeving

Jeroen Erkamp: 'Bijzonderheid van deze opdracht betrof de Farmaceutische omgeving met zeer strikte regelgeving en de borging binnen een organisatie die sterk in beweging was wegens de opening van de nieuwe fabriek. De organisatie is na ons project anders ingedeeld. Maintenance werd niet meer ‘overall’ georganiseerd, maar op productielijnniveau.’

Kenniscluster Maintenance, Beheer en onderhoud.

Op het gebied van Assetmanagement, Maintenance, Beheer en onderhoud werk(t)en wij ook voor industriële opdrachtgevers als Mahle, Tata, Akzo Nobel, voor infrastructurele  relaties als de Coentunnel Company, Havenbedrijf Rotterdam,  en voor overheden als Provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht en de Gemeenten Amsterdam, Haarlemmermeer en Alphen a/d Rijn. 

Externe insider in de industrie

ManEngenius heeft ruim 20 jaar ervaring met het ontzorgen van industriële opdrachtgevers bij hun vraag naar kennis en kwaliteit. Toonaangevende bedrijven als Vopak, BP, Fluor, Tata Steel, Cofely, TBI en Kenz Figee waarderen ons specialistische maatwerk op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten. Als externe insider staan wij onze opdrachtgevers adviserend, uitvoerend en oplossend ter zijde.

deel dit artikel:   Deel via e-mail

Gerelateerde vacatures

 • Sr. Project Manager Werktuigbouw Elektrotechniek regio Randstad

  Markt
  Industrie
  Kenniscluster
  Engineering,Integraal Project- en Procesmanagement
  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken als Senior Project Manager en geniet van een ruime bewegingsvrijheid in het benaderen en aandragen van zowel opdrachtgevers al potentiële werkrelaties.
Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL