Bel ons gerust op: 023 567 00 50


Traverse Dieren - begeleiden van het uitvoeringsteam op basis van contract, risicodossier en planning

Voor provincie Gelderland draagt ManEngenius op basis van haar kennis en kwaliteit bij aan het project Traverse Dieren. ManEngenius wordt specifiek gevraagd om een oplossing te bieden voor het begeleiden van het uitvoeringsteam van de opdrachtnemer op basis van het contract, risicodossier en en planning. De provincie zocht specifieker gezegd een Coördinator Uitvoering binnen het Contractteam. Een man of vrouw met een grote dosis ervaring op de bouwplaats en de senioriteit en persoonlijkheid om boven de partijen uit het project en proces te controleren en begeleiden.

Project/procesbeschrijving:

Het project/proces betreft doorgaande provinciale ontsluitingswegen met verdiepte ligging in het centrum van Dieren met ongelijkvloerse kruisingen. Daarnaast komt er over het Apeldoorns Kanaal een nieuwe brug en wordt de N348 ten zuiden van Dieren gebundeld met het spoor.

Toegevoegde waarden ManEngenius

a. Vanuit het Kenniscluster Projectbegeleiding draagt ManEngenius bij door het inzetten van een Coördinator Uitvoering voor het bewaken van tijd, kwaliteit en kosten binnen het Contracteam.

b. Bijzonderheid van deze opdracht betrof de eis van een brede werkervaring van meer dan 20 jaar binnen complexe civieltechnische projecten in zowel voorbereiding- als realisatiefase en een minimale werkervaring van 5 jaar binnen UAV-GC projecten.

Looptijd project.

Deze opdracht heeft een looptijd (gekend) van 12x maanden met de mogelijkheid van 4 verlengingen van 6 maanden.

Op het gebied van Coördinatie werk(t)en wij ook voor opdrachtgevers als provincie Noord-Holland en Gemeente Haarlemmermeer.

Wij hebben onze collega Henk van Wijngaarden geinterviewd over dit project. Klik hier om het interview te lezen.

deel dit artikel:   Deel via e-mail

H. (Henk) van Wijngaarden

Directievoerder weg- en waterbouw
"Vertrouwen geven is goed maar zal moeten blijken in de ‘praktijk. Controle’ blijft dus noodzakelijk."

Meer over H. (Henk) van Wijngaarden >

Gerelateerde vacatures

    Geen gerelateerde vacatures
Logo NEN 4400 Uitzendbureau's en onderaannemers   Logo ISO9001 DNV GL