Overslaan en naar de inhoud gaan

De kennis van onze adviseurs en ingenieurs

We zijn 'verbinders' in hart en nieren. We worden enthousiast van het samenbrengen van onze ervaren collega's met complexe projecten. Met welke expertises kunnen we jou ondersteunen?

Ontdek onze expertises

De expertises van onze mensen

Onze adviseurs en ingenieurs hebben verschillende expertises waarin zij werken bij opdrachtgevers op projecten met impact.

Verkeerskunde

Onze verkeerskundigen houden zich bezig met verkeersmanagement, stedelijk wegontwerp, verkeersveiligheid, smart mobility, bereikbaarheid tijdens werk in uitvoering, Mobility as a Service (MaaS) en duurzame mobiliteit.

Omgevingsmanagement

Omgevingsmanagement zorgt voor de onmisbare schakel tussen interne en externe belanghebbenden, waarbij het verbinden van verschillende partijen en belangen centraal staat.

Projectbeheersing

Met projectbeheersing leveren we een fundamentele bijdrage aan het inventariseren, managen, voorkomen en beheersen van risico’s en alle beheers aspecten bij projecten.

Energietransitie

De energietransitie brengt uitdagende vraagstukken met zich mee, voor zowel de private als publieke sector. Zo zijn er bijvoorbeeld regionale energiestrategieën opgesteld, liggen plannen klaar voor de realisatie van verschillende aardgasvrije wijken en hoe om te gaan met de netcongestie in verschillende gebieden. In een overspannen markt en zeker binnen de energietransitie, is het een uitdaging kennis en ervaring voor de uitvoer van dit soort projecten tijdig beschikbaar te hebben.

Contractmanagement

Goed beheer van contractmanagement is essentieel. Daarmee beheers je de risico’s die kunnen ontstaan tussen opdrachtgever en de markt. De Contractmanager is verantwoordelijk voor alle contacten en contracten van de verschillende marktpartijen.

Technisch management

Technisch management is er voor het beheersen van de risico’s vanuit de techniek en organisatie bij (infrastructurele) projecten, zoals het ontwerpen, de realisatie en het onderhoud.

Projectmanagement

Projectmanagement is gericht op het borgen van kwaliteit, draagvlak en afstemming bij (infrastructurele) projecten, met als doel het behalen van een goed projectresultaat en binnen budget.

Werktuigbouw & Elektrotechniek

Het ontwerpen en produceren van machines en installaties, inclusief de energievoorziening en besturing, vraagt specifieke kennis en creativiteit.

Projecten van A tot Z

Onze specialisten bieden ondersteuning in zowel de private als publieke sector en in iedere fase van een civiel en/of werktuigbouwkundig project; van initiatief tot realisatie en beheer.

Bekijk ons werk

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!