Overslaan en naar de inhoud gaan

EMVI voor project PB ZD Rotterdam-Rijswijk leidt tot voorzetten van ons partnerschap met Rijkswaterstaat

Met trots delen wij dat Rijkswaterstaat het plan van ManEngenius heeft geselecteerd als de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI), voor het project ‘PB ZD Rotterdam-Rijswijk'. Dit betekent dat wij het project definitief gegund hebben gekregen en ons partnerschap met Rijkswaterstaat kunnen voortzetten.
Vanaf april zullen wij naast de clusters Baggeren en Bergingen, Kustlijnzorg, Rijksrederij Vlootvervangingsprogramma en Rijksrederij Exploitatie & Onderhoud ook het cluster Wind op Zee gaan ondersteunen op het gebied van projectbeheersing. Onze verantwoordelijkheden omvatten kansen- en risicomanagement-, planningsmanagement-, kwaliteitsmanagement, stuur-en verantwoordingsinformatie, scopemanagement en capaciteits-management.
Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen van Rijkswaterstaat, kijken terug op een prettig aanbestedingstraject met Flow Projectpartners en zullen met enthousiasme aan de slag gaan! Ons doel is om niet alleen aan, maar vooral boven de verwachtingen te presteren en hoogwaardige kwaliteit te kunnen (blijven) leveren.

Voor meer informatie over onze samenwerking kunt u contact opnemen met onze collega Mohammed Adhar via madhar@manengenius.nl of via 023 567 00 50.

Baggerschip

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!