Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar Engineers voor de WTB?

Jeroen Erkamp

ManEngenius heeft ruime ervaring met engineering binnen de werktuigbouw. Zo hebben we onder andere machines geconstrueerd voor industriële toepassingen, toeleveranciers geadviseerd betreffende technische oplossingen en Junior Engineers begeleid. Het ontwerpen van: blus- en sprinklersystemen voor grote hallen, professionele wasinstallaties voor de industrie, sterilisatieapparatuur, pipings, silo’s, nylonbewerkingmachines en andere machines zijn onder andere bekend terrein.

We halen energie uit innovatie en creativiteit en werken daarom graag aan projecten waarbij dit hoog in het vaandel staat. Projecten als het ontwerpen van een nieuwe stikstofomkasting of het maken van een parametrisch model voor een waterzuivering, waardoor het mogelijk werd de engineeringtijd voor het ontwerp met 80% te reduceren, passen dan ook goed bij ons.

Onze ervaring, diversiteit, en fascinatie voor machines en draagconstructies biedt perspectief om onze (ingenieurs- en advies)diensten aan u te leveren.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met op met Jeroen Erkamp via jerkamp@manengenius.nl. Of telefonisch via 0654385171.

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!