Overslaan en naar de inhoud gaan

ManEngenius promoot campagne Civiele Helden

Bij ManEngenius zitten we altijd bovenop de ontwikkelingen in de civiele techniek. Niet alleen omdat onze collega’s betrokken zijn bij indrukwekkende projecten, maar ook doordat we al jaren de trotse hoofdsponsor zijn van STOHA. Twee van onze collega’s, inclusief de voorzitter, zitten zelfs in het bestuur van deze stichting. Via STOHA hebben we een sterke band met de civieltechnische opleiding aan Hogeschool Inholland in Alkmaar. Dit geeft ons een uniek inzicht in de groeiende vraag naar talent, terwijl het aantal aanmeldingen voor de studie afneemt.

Het initiatief van de hogescholen om via de "Civiele Helden" campagne het vakgebied ‘civiele techniek’ te promoten is dan ook een belangrijke zet. De sector kampt met een groeiend tekort aan specialisten en staat voor grote uitdagingen. Door samen te werken, kunnen ze effectiever jongeren bereiken en interesseren voor dit vakgebied. De multi-platform aanpak, die zich uitstrekt van het voortgezet onderwijs tot social media, maakt de campagne veelbelovend. Het is een noodzakelijke stap om de toekomst van de civiele techniek in Nederland veilig te stellen.
De campagne wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwend Nederland. Ook andere stakeholders zijn betrokken, waaronder Civilion, KIVI, NL Ingenieurs en de Vereniging van Waterbouwers.

Promoot het vakgebied

Wij zetten ons daarom in om de campagne ‘Civiele Helden’ verder te verspreiden, want het promoten van ‘het mooiste vakgebied ter wereld’ richting toekomstige studenten hebben we hard nodig. Helpen jullie mee? Verspreid dan het filmpje dat je onderstaand vindt! 

Meer weten: Bel met Melle Ketting 06-10749200
Meer informatie over de campagne, inclusief de inspirerende video: https://www.studeercivieletechniek.nl/
De promotionele video: https://youtu.be/GQVUaf7kPlg?si=XrXQf7LkI-V9gpgD 

Meer weten over STOHA: http://www.stoha.nl/

Civiele Helden

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!