Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijkswaterstaat gunt ManEngenius aanbesteding

me

Na een intensief aanbestedingstraject heeft Rijkswaterstaat de inschrijving van ManEngenius voor het project 'Projectbeheersing ZD Rotterdam' gekwalificeerd als de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Dat betekent dat wij deze aanbesteding definitief gegund hebben gekregen en zo het partnerschap van de afgelopen jaren verder mogen uitbouwen.

Vanaf volgend jaar zal ManEngenius - naast de cluster Baggeren en Bergingen - ook aan de clusters Kustlijnzorg, Rijksrederij Vlootvervangingsprogramma en Rijksrederij Exploitatie & Onderhoud ondersteuning bieden op het gebied van projectbeheersing. Daarbinnen gaan wij zorgdragen voor risicomanagement, planningsmanagement, kwaliteitsmanagement, financieel management en producten.

Wij zijn trots dat wij de aanbesteding gegund hebben gekregen en dat Rijkswaterstaat (wederom) het vertrouwen in ons heeft om de vier clusters de komende jaren te ondersteunen. Deze week zijn wij met veel energie gestart aan de transitieperiode en kijken ernaar uit om de kwaliteit te leveren ‘die hoort’ en niet alleen de kwaliteit ‘die moet’. 

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en ManEngenius, neemt u dan contact op met onze collega Mohammed Adhar door te mailen naar madhar@manengenius.nl of te bellen naar 023 567 0050. 

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe jobs en ander nieuws!